Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Оголошення

Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу Цуманської селищної ради на 2018-2020 рр.

Цуманська селищна рада повідомляє, що відповідно до Комплекної програми розвитку АПК передбачено виплату дотацій власникам ОСГ, які утримують троє і більше корів; за молодняк ВРХ до 13 місяців та за посадку садів і ягідників.

15:48 02.08.2018

УВАГА! Небезпечна рослина! Борщівник Сосновського!

З метою зменшення негативного впливу на навколишнє природне середовище і здоров'я  населення, додержання земельного та природо-охоронного законодавтсва та здійснення комплексних заходів щодо боротьби з Борщівником Сосновського на території Ківерцівського району оприлюднюємо інформацію щодо методів боротьби зля знешкодження борщівника Сосновського.

16:24 30.07.2018

ПРО ЗАХОДИ ЩОДО УНИКНЕННЯ ВИПАДКІВ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ОБРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ УГІДЬ ЗАСОБАМИ ЗАХИСТУ РОСЛИН

На виконання розпорядження голови Ківерцівської РДА №210 від 18 липня 2018 року оприлюднюємо інформацію щодо рекомендацій фізичним та юридичним особам, які займаються бджільництвом!

16:06 23.07.2018

ПРО РОБОТУ МОБІЛЬНИХ ТОЧОК ДОСТУПУ

Цуманська селищна рада повідомляє, що 31 липня 2018 року з метою проведення інформаційної кампанії серед аграріїв та населення, забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, надання правової допомоги та роз’яснення антирейдерського законодавства прибуде мобільна група з системи безоплатної правової допомоги.

09:27 23.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь