Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тридцять восьмої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 07.10.2024 16:46
Кількість переглядів: 55

                                                                                                                                             

                         ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                       ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                            ПРОЄКТ- РІШЕННЯ     

                                       

            жовтня   2024              селище Цумань                                     38/

 

Про порядок денний  тридцять восьмої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцять  восьмої

 сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 року № 31/2  «Про бюджет Цуманської селищної територіальної громади на 2024 рік»

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2. Про внесення змін до місцевої  Програми фінансової підтримки КП « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради» на 2024 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про внесення змін до Статутів закладів освіти та культури Цуманської селищної  територіальної громади.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4. Про розмір батьківської плати за навчання в Цуманській дитячій музичній школі на 2024/2025 н.р. (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ, ТРО ЗСУ та добровольчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2024 рік (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 

6.Про внесення змін до штатних розписів закладів освіти Цуманської селищної ради з 01 жовтня 2024 року (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7. Про організацію  харчування учнів  
початкових класів в закладах
загальної середньої освіти громади у 2024 році (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ройко Тетяні Анатоліївні (с-ще Цумань,

вул.Відродження,5; 0,1171 га).

    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бойку Борису Аскеровичу (с-ще Цумань,

вул. Лісна, 15; 0,1246 га).

3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Тригуб Степаниді Олександрівні (с.Кадище,вул.Молодіжна,16; 0,1471 га).

4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Денисюку Олександру Васильовичу (с.Грем’яче, вул.Грушевського,59; 0,2500 га).

5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Синюк Людмилі Вікторівні (с.Берестяне,вул.Незалежності,15; 0,2500 га).

6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр.Круку Андрію Володимировичу (с.Холоневичі, вул.Шевченка,7; 0,2500га).

7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр.Войтовичу Степану Адамовичу (с.Липне, вул.Незалежності,17; 0,2500га).

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр.Літвінцовій Людмилі Андріївні (с.Липне, вул.Незалежності,93; 0,2500 га).

9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Мацюку Ярославу Васильовичу (с.Городище, вул.Шкільна,30; 0,2500 га).

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Феню Петру Дмитровичу (с.Карпилівка, вул.Миру,4; 0,1801 га).

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кардашу Миколі Володимировичу (с. Башлики, вул. Шкільна, 0,1200 га).

12.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с.Липне: гр.Гамулі Руслану Вікторовичу; с.Сильне: гр. Ройку Віталію Олександровичу, гр. Метешко Петру Михайловичу; с. Скреготівка: гр. Оліферчуку Олегу Олександровичу; с. Берестяне: гр. Ройко Надії Миколаївні, гр. Шкіль Наталіїї Миколаївні).

13.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с. Сильне: гр. Смірновій Марії Олексіївні).

    14. Про передачу у власністьземельних часток (паїв) гр. Кардашу Олександру Валентиновичу (с. Грем’яче, 0,1153 га; 0,1121 га; 1,5775 га; 1,5277 га).

15.Про затвердження проекту землеустрою щодовідведення земельної  ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межамис.Берестяне (3,6464га).

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Липне (11,7900га).

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (с. Скреготівка; 19,9891 га).

           18.Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

19. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 15,2172 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

20. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 11,7900га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

21. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,9891 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в межах с.Липнепо вул.Незалежності (0,0600 га).

23. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності гр. Шульгачу Дмитру Леонідовичу(с.Грем’яче, вул.Перемоги,буд.23-Л; 0,3500 га).

24. Про внесення зміни до рішення Цуманської селищної ради №22/21 від 28.02.2023р. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговуванняжитлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр.Янулю Володимиру Кириловичу, (у приватну  власність змінити на в оренду).

      25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Дубу Анатолію Володимировичу, орієнтовною площею 0,50 га (с-ще Цумань, вул.Набережна,буд.19).

26. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду комунальної власності в комплексі з                        розташованим на ній водним об’єктом на території Цуманської селищної ради (за межами с.Башлики; 3,2858 га).

27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 19,8448 га (за межами с. Карпилівка).

     28. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу їх в оренду ТзОВ «ХАРЄС» (с.Знамирівка; 37,0747 га).

29. Про внесення змін до детального плану території земельної ділянки на вулиці Шевченка в с.Ромашківка Луцького (Ківерцівського) району Волинської області (ТзОВ «Ріст-Н»);1,43 га та 0,54 га).

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с. Башлики: гр. Кузьмик Валентині Григорівні,  гр. Кузьмик Наталії Володимирівни, гр. Кузьмик Ользі Володимирівні,  гр. Войтович Марії Корніївні, гр. Лопало Ніні Корніївні, гр. Фень Галині Корніївні).

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки кадастровим номером 0721886200:04:000:2069 (за межами с. Городище; 11,9355 га) .

32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Вачевському Віталію Івановичу (с-ще Цумань, вул. Шевченка, 40А, 0,10 га).

 

 

 

Селищний голова                                       Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь