Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тридцять сьомої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 06.09.2024 13:53
Кількість переглядів: 58

  ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                 ПРОЄКТ-РІШЕННЯ     

                                       

                              2024                  смт Цумань                                     37/

 

Про порядок денний  тридцять сьомої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцять  сьомої

 сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про затвердження звіту про виконання бюджету Цуманської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року.

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2.Про затвердження Програми підтримки Служби безпеки України, Національної гвардії України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та інших військових формувань на 2024-2026 роки.

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

3. Про прийняття на баланс Цуманської селищної ради гуманітарної допомоги у вигляді транспортного засобу.

  (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4.Про списання періодичних видань.

  (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ,ТРО ЗСУ та добровільчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2024 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6.Про внесення змін до штатних розписів закладів Цуманської селищної ради з 2 вересня 2024 року.

(Інформує: Бутеєць Н.І. – головний бухгалтер селищної ради ).

7.Про внесення змін  до структури  до штатного розпису « Центру надання соціальних послуг Цуманської селищної ради»

( Інформує : Грицай Т.Ю.- директор центру надання соціальних послуг)

 8. Про затвердження Статуту Комунального підприємства "Цуманська лікарня Цуманської селищної ради" у новій редакції 

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Інформує: Озарчук Н.В. – спеціаліст І категорії   відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

 

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кукурудзі Аллі Леонтіївні (смт Цумань, вул.Путилівська,5; 0,1500 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ковш Ніні Григорівні (смт Цумань, вул.Бузкова,24; 0,1217 га).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Птахову Юрію Миколайовичу (смт Цумань, вул.Соборності,79; 0,1452га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Наумук Мар’яні Володимирівні, Читкайло  Вадиму Володимировичу, Читкайло Валентині Феодосіївні (смт Цумань, вул.Незалежності,118А; 0,1500 га).

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Соболь Світлані Ярославівні (смт Цумань, вул.Б.Хмельницького, 6; 0,1393 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Чечотці Лідії Григорівні (смт Цумань, вул.Вербова,17; 0,1239 га).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ховайло Наталії Богданівні (смт Цумань, вул.Незалежності,34; 0,1500 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Тарасюк Галині Панасівні (смт Цумань, вул.Путилівська,31; 0,1379 га).

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Тарасюку Миколі Панасовичу (смт Цумань, вул.Путилівська,29; 0,1379 га).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Власюку Сергію Анатолійовичу (смт Цумань, вул.Грушевського,10; 0,0820 га).

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Воронецькій Валентині Миколаївні (смт Цумань, вул.Путилівська,13; 0,1246 га).

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ворону Олександру Івановичу (смт Цумань, вул.Зоряна,21А; 0,1500 га).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Василевському Віктору Івановичу (смт Цумань, вул.Шевченка,11, кв.1; 0,1064 га).

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ромашковець Лілії Юріївні (смт Цумань, вул..Б.Хмельницького,45; 0,1500 га).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Сокол Оксані Анатоліївні (смт Цумань, провулок Шевченка,1; 0,0887 га).

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Чередько Галині Василівні (с.Яківці, вул.Довбуша, 2; 0,2223 га).

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кузьмичу Леоніду Володимировичу (с.Скреготівка, вул.Затишна,83; 0,2500 га).

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кузьмику Сергію Сергійовичу (с.Скреготівка, вул.Затишна,63; 0,2500 га).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Грицені Йосипу Олексійовичу (с.Берестяне, вул.Перемоги,24; 0,1481 га).

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Корнійчуку Михайлу Дмитровичу(с.Берестяне, вул.Набережна,6; 0,1800 га).

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Федорчук Оксані Володимирівні (с.Берестяне, вул.Партизанська,31; 0,2130 га).

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Шульгач Валентині Олександрівні (с.Берестяне, вул.Партизанська,39; 0,2500 га).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Чечотці Миколі Федоровичу (с.Берестяне, вул.Незалежності,5; 0,1500 га).

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Лящені Олександру Федоровичу (с.Берестяне, вул.Незалежності,65; 0,2100 га).

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Папежук Тамарі Антонівні, гр..Сосинець Ірині Миколаївні, гр..Громик Валентині Миколаївні, (с.Берестяне, вул.Партизанська,21; 0,1891 га).

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Сороці Ніні Павлівні (с.Липне, вул.Незалежності,109; 0,2500 га).

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кубаю Юрію Олександровичу (с.Липне, вул.Ветеранів,22; 0,2500 га).

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Громику Олександру Прокоповичу (с.Липне, вул.Перемоги,25А; 0,2500 га).

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ромашко Валентині Антонівні (с.Липне, вул.Ветеранів,12; 0,2500 га).

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Берестюку Руслану Сергійовичу та Берестюку  Богдану Сергійовичу, (с.Липне, вул.Прилужна,5; 0,2500 га).

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Малиш Ользі Петрівні (с.Дубище вул.Незалежності,25; 0,2500 га).

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Сокол Тетяні Олександрівні (с.Дубище вул.Незалежності,59; 0,2500 га).

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кардашу Василю Васильовичу (с.Дубище вул.Незалежності,44; 0,2500 га).

34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Федорчуку Віктору Павловичу (с.Карпилівка, вул.Шевченка,15; 0,2500 га).

35Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Смірновій Марії Олексіївні (с.Сильне, вул.Л.Українки,80; 0,2500 га).

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Бобику Сергію Миколайовичу (с.Сильне, вул.Л.Українки,50Д; 0,2500 га).

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ройку Віктору Кириловичу (с.Сильне, вул.Шкільна,17; 0,2500 га).

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Копшевій Тетяні Вікторівні (с.Клубочин, вул.Партизанська,21; 0,2500 га).

     39Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с.Берестяне: гр.Папежуку  Миколі Павловичу, гр.Папежук Тамарі Антонівні, гр.Любчук Галині Олександрівні; с.Скреготівка: гр.Ройко Галині Стахівні; с.Липне: гр.Лисюку Володимиру Савовичу; с.Сильне: гр..Папижук Валентині Романівні; с.Холоневичі:гр..Лебедюку Володимиру Олексійовичу, гр.Марчук Марії Олексіївні, гр.Панасюк Олені Олексіївні.

40. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)(с.Сильне: гр.Нестерчук Ірині Василівні,гр.Стафійчук Галині Захарівні, гр.Ромашковець Наталії Петрівні; с.Липне:гр.Берестюку Руслану Сергійовичу, гр..Берестюку Богдану Сергійовичу,  гр. Піддубній Софії Андріївні; гр.Ромашко  Валентині Антонівні; гр.Шолотюку Леоніду Васильовичу; гр.Войтовичу  Володимиру Степановичу; гр.Громику Івану Анатолійовичу; гр.Демчук Галині  Іванівні, гр.Поповичу Валерію Адамовичу. гр.Гамулі Олександру Григоровичу, гр.Кривульському Віталію Олександровичу, гр.Гусак Тамарі Миколаївні, гр.Літвінцову Станіславу Адамовичу, гр..Арендарчук Руслані Валеріївні; с.Берестяне: гр.Папежуку Миколі Павловичу, гр.Шульгачу Петру Михайловичу, гр.Охочому Віктору Романовичу, гр.Охочій Галині Пилипівні, гр.. Охочому Миколі Миколайовичу; с.Скреготівка: гр..Денисюку Олегу Петровичу, гр.Свиновей Валентині Василівні, гр..Арендарчук Наталії Миколаївні, гр..Пилипюк Надії Олексіївні).

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Чичотці Миколі Володимировичу (с.Берестяне ;0,1100 га).

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Чичотці Миколі  Володимировичу (с.Берестяне ;0,3000 га).

43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Бобику Сергію  Миколайовичу (с.Сильне ;0,3500 га).

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Ройку Віктору Кириловичу (с.Сильне ;0,6000 га).

     45. Про надання дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Дубу Анатолію Володимировичу, орієнтовною площею 0,50 га (смт Цумань, вул.Набережна,буд.19).

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Крикуну Олександру Петровичу (смт Цумань; 0,0907 га ).

47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 0721883800:02:000:0280 за межами с.Карпилівка (з товарного сільськогосподарського виробництва на призначення для сінокосіння та випасання худоби гр.Шульгачу Дмитру Леонідовичу, площею 15,2172 га)

48. Про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки комунальної власності площею 13,3136 га для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) (с.Скреготівка, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва).

49. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

50. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 13,3136 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

51. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду комунальної власності в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом на території Цуманської селищної ради (за межами с.Башлики; 3,2858 га).

          52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу

земельної ділянки кадастровий номер 0721881300:04:000:1002, площею 42,7042 га землі запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)( за межами с.Скреготівка).

       53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за межами с.Скреготівка (19,9891 га) (зміна цільового призначення з земель запасу на товарне сільськогосподарське виробництво).

54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 19,8448 га (за межами с. Карпилівка).

           55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (с.Холоневичі; 0,0932 га).

56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для іншого сільськогосподарського призначення (під господарськими будівлями та дворами) за межами с.Знамирівка ( 4,7729 га).

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування приміщення) та передачу її в оренду гр..Переходько Вікторії Володимирівні (с.Липне, вул..Незалежності,76Є; 0,1302 га).

58. Про продовження терміну дії договору оренди землі від 25.09.2014 року з ТзОВ «МІНЕКОМ».(с.Гремяче, вул. Перемоги; 1,00 га).

  59. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу їх в оренду ТзОВ «ХАРЄС»(с.Знамирівка; 37,0747 га).

60. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 12,4928 га з кадастровим номером 0721884000:02:000:1949 за межами с.Липне (зміна половини ділянки з сіножаті на ріллю).

61Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за межами с.Липне (11,7900 га) (зміна цільового призначення з земель запасу на товарне сільськогосподарське виробництво).

62. Про самозаліснені земельні ділянки (лист Державного агенства лісових ресурсів України північно-західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства; 256,5910 га).

63. Про внесення змін до детального плану території земельної ділянки на вулиці Шевченка в с.Ромашківка Луцького (Ківерцівського) району Волинської області (ТзОВ «Ріст-Н»);1,43 га та 0,54 га).

64. Про затвердження детального плану території земельної ділянки в                   с. Липне для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Незалежності (0,0600 га).

65. Різне.

 

Селищний голова                                                         Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь