A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тридцять четвертої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 01.04.2024 17:00
Кількість переглядів: 76

                                                                                                                                                   

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                ПРОЄКТ-РІШЕННЯ                                             

                       2023                  смт Цумань                                     34/ 1

Про порядок денний  тридцять четвертої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцять  четвертої

 сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2023 року № 31/2 « Про бюджет Цуманської селищної територіальної громади на 2024 рік»

 (Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

  1. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Цуманської  селищної територіальної громади  за 2023 рік.

Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

  3.Про затвердження Програми підтримки осіб з інвалідністю на 2024 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 4.Про надання згоди на прийняття у комунальну власність нерухомого майна.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Цуманська лікарня Цуманської селищної ради за 2023 рік»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6. Про затвердження Звіту про стан виконання місцевої Програми фінансової підтримки КП « Цуманська лікарня» та ефективність реалізації  її  заходів за 2023 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 23.12.2022 року № 21/9

« Про затвердження місцевої Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2023 рік, зі змінами , внесеними протягом року.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7.Про затвердження Програми для кривдників на 2024 рік Цуманської селищної громади.

Інформує : Грицай Т.Ю.- директор центру надання соціальних послуг)

8.Про затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Цуманської територіальної громади на 2024- 2027 роки.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

9.Про зміну найменування ліцеїв Цуманської селищної ради.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

10.Про створення  опорних закладів освіти Цуманської селищної ради.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

11.Про створення розвитку мережі закладів середньої освіти Цуманської селищної ради на 2023-2027 роки.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

12.Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю Цуманської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

13.Про внесення змін штатних розписів закладів  та установ  Цуманської селищної ради з 01.04.2024 року.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

14. Про затвердження на посаду   заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів   Федорчука Олега Юрійовича.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Інформує: Озарчук Н.В. – спеціаліст І категорії   відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Філюку Олександру Володимировичу (смт Цумань, вул. Соборності, 75б, 0,1079 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ройко Людмилі Василівні (смт Цумань, вул. Покровська, 39; 0,1500 га).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кобилан Наталії Миколаївні (смт Цумань, вул. Затишна, 5, 0,1500 га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Глушко Геннадію Олександровичу (смт Цумань, вул. Шевченка, 18/3, 0,0970 га).

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Громику Анатолію Миколайовичу (с. Липне, вул. Ветеранів, 28; 0,25 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Громик Раїсі Пимонівні(с. Липне, вул. Перемоги, 3; 0,2500  га).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Якимову Олександру Андрійовичу (с. Липне, вул. Перемоги, 4; 0,2500 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Случику Роману Євгеновичу (с. Липне, вул. Перемоги, 22; 0,2033 га).

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романюку Івану Івановичу (с. Холоневичі, вул. Шевченка, 12; 0,25 га).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Денисюку Олегу Петровичу (с. Скреготівка, вул. Затишна, 122; 0,2456 га).

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папижук Валентині Романівні (с. Сильне, вул. Селянська,83; 0,2500 га).

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Свіргуну Сергію Васильовичу (с. Городище, вул. Шкільна, 37; 0,2500 га).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Николайчуку Віталію Олександровичу                  (с. Башлики, вул. Козацька, 32; 0,2500 га).

14. Про скасування рішення сесії Цуманської селищної ради №33/33 від 19.02.2024 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папежук Галині Йосипівні» (с. Берестяне, вул. Набережна, 16; 0,2500 га, продаж будинку).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кравченко Руслані Анатоліївні (с. Берестяне, вул. Набережна, 16; 0,2500 га, купівля будинку).

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (c.Берестяне: гр.Папежуку Миколі Павловичу, гр.Шульгач Марії Михайлівні, гр.Охочому Віктору Романовичу, гр..Дмитрук Євгенії Єгоровні, гр.Шульгачу Сергію Калениковичу; с.Холоневичі: гр.Ярмолюк Любові Степанівні; с.Грем’яче: гр.Терешкович Валентині Петрівні, гр.Ховайло Тетяні Вікторівні, гр.Галасу Сергію Васильовичу, гр.Ройко Людмилі Василівні; с.Сильне:гр.Пушкар Світлані Андріївні, гр.Трубаковій Тетяні Михайлівні; с.Дубище: гр.Кардашу Василю Васильовичу; с.Городище: гр.Свіргун Орисі Олександрівні; с.Липне:гр.Демчук Лідії Іванівні, гр.Ждановій Ларисі Петрівні,гр.Демчуку Володимиру Петровичу, гр.Демчуку Валентину Петровичу, гр.Демчуку Леоніду Петровичу, гр.Демчуку Олександру Петровичу, гр.Демчуку Миколі Петровичу).

17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)(с.Берестяне: гр.Шульгачу Олександру Олексійовичу, гр..Порвась Галині Михайлівні, гр.Ходорчук Надії Миколаївні, гр.Шульгачу Петру Михайловичу; с.Липне: гр.Чахрайчук Любові Іванівні, гр.Третяку Ярославу Миколайовичу, гр.Демчуку Володимиру Петровичу, гр.Шолотюк Любові Степанівні, гр. Кривульському Дмитру Олександровичу; с.Холоневичі: гр.Войтовичу Сергію Васильовичу; с.Сильне: гр. Козаку Андрію Федоровичу; с.Башлики: гр.Саверчук Олені Григорівні, гр.Саверчук Камілі Сергіївні; с.Городище: гр..Мацюку Олександру Петровичу, гр.Савчук Руслані Олександрівні).

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Шевчук Єві Кирилівні (с.Холоневичі ;0,3500 га).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення в межах с.Сильне (1,3517 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення в межах с.Сильне (12,3157 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в смт Цумань вул.Соборності,1А (гараж біля клуба; 0,0664 га).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами с.Берестяне (зміна площ з 10,2554 га на площу 9,9416 га, накладка на пайові землі).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Шниту Леоніду Олександровичу та гр.Шниту Олегу Сергійовичу ( с.Кадище, вул.Волі,40А (0,1419 га).

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані» (с.Дубище;0,0225 га, Київстар)

25. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0059 га кадастровий номер 0721855700:01:001:2142 для продажу у власність через аукціон для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на земельних торгах у формі електронного аукціону (смт Цумань, вул.Грушевського, вартість земельної ділянки 6842,00 грн).

26. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для подальшого продажу у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр.Онопченко Оксані Петрівні (с.Берестяне, вул.Перемоги,78; 0,1795 га; вартість земельної ділянки 184023,00 грн.)

27. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для подальшого продажу у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТзОВ «Маркет–ЮА» (смт Цумань, вул. Шевченка,6а; 0,1600 га, вартість земельної ділянки 395232,00 грн).

28. Про укладання договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з гр.Ходорчуком Вадимом Георгійовичем (с.Берестяне, водний об’єкт ;1,8507га).

 

29. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності ТОВ «Волинь Терра Нова» для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування приміщень) (с.Липне, вул.Шевченка,71; площа 9,3128 га).

 

30. Про внесення змін в рішення Цуманської селищної ради від 30.05.2023 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації ТОВ «ЮТК» в с.Грем’яче».

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Кадище

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності (с.Дубище; 0,0233 га, 0,0746 га, земельні ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі).

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 0,5000 га (с.Гремяче, право власності на приміщення в двох громадян).

34. Про затвердження Положення про проведення земляних робіт на території Цуманської територіальної громади .

35. Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Цуманської селищної ради (сіл Дубище, Гремяче, Яківці, Скреготівка, смт Цумань, с.Кадище).

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Дубу Анатолію Володимировичу (смт Цумань, по вул.Набережна; 0,60 га).

37. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної  ділянки  в с. Грем’яче, вул. Перемоги (Шульгач Дмитро Леонідович; 1,00 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

 

38. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки смт Цумань вул.Шевченка (Попадюк Микола Іванович; 0,05 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - зміна з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)).

39. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в межах с.Кадище (мийка транспортних засобів , Ковальчук Тетяна Юріївна; 0,60 га).

40. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (с.Карпилівка урочище Ниви; 19,8448 га; 19,7675 га, с.Городище, урочище Дерманка; 7,8062 га, с.Холоневичі, урочище Чисько; 17,4169, с.Липне,урочище Лидеса; 19,5000 га).

41. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 7,8062 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Городище, урочище Дерманка).

42. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,8448 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Карпилівка урочище Ниви).

43. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,7675 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Карпилівка урочище Ниви).

44. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 17,4169 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Холоневичі урочище Чисько).

45. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,5000 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Липне урочище Лидеса).

46. Про визначення масиву поверхневих вод уразливою зоною (масив поверхневих вод річка Путилівка).

Різне.

 

Селищний голова                                              Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь