A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0059 га кадастровий номер 0721855700:01:001:2142 для продажу у власність через аукціон для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та спору

Дата: 29.03.2024 16:03
Кількість переглядів: 16

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

                 

                                                           РІШЕННЯ                                    ПРОЄКТ

 

від________2024року                     смт Цумань                             №_______

 

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки  площею 0,0059 га кадастровий номер 0721855700:01:001:2142 для продажу у власність через аукціон для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на земельних торгах у формі електронного аукціону

 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 127, 134 – 138 Земельного кодексу України, статтями 13, 19 Закону України «Про оцінку земель», з метою забезпечення ефективного використання земель, сприяння соціального та економічного розвитку, для забезпечення надходжень до бюджету селищної ради, враховуючи рекомендації постійної комісії комісію з питань регулювання земельних відносин,природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, селищна рада

 

                                                       В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону, площею 0,0059 га та розташована по вул. Грушевського у смт Цумань Луцького району Волинської області, кадастровий номер 0721855700:01:001:2142, цільове призначення - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (КВЦПЗ 02.01) (землі житлової та громадської забудови).

2. Затвердити вартість земельної ділянки з кадастровим номером 0721855700:01:001:2142, площею 0,0059 га в розмірі 6842,00 грн. (шість тисяч вісімсот сорок дві гривні 00 копійок) (без ПДВ), на підставі звіту експертної грошової оцінки вартості земельної ділянки (висновок експерта про ринкову вартість земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) від 08.01. 2024 року).

3. Продати у власність земельну ділянку площею 0,0059 га, що розташована на вул. Грушевського у смт Цумань Луцького району Волинської області, кадастровий номер: 0721855700:01:001:2142, категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)(КВЦПЗ 02.01) на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону.

4. Встановити стартову ціну продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 2 цього рішення, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону в розмірі 6842 гривні 00 копійок (шість тисяч вісімсот сорок дві гривні 00 копійок) без ПДВ.

5. Земельні торги провести в порядку, визначеному статтями 135-139 Земельного Кодексу України.

6. Визначити Цуманську селищну раду організатором земельних торгів та доручити селищному голові АнатоліюДорошуку від імені Організатора земельних торгів укласти Договір з ТзОВ «ОЛДІ» - оператором електронного майданчика ubiz.ua, підключеного до електронної торгової системи Прозоро.Продажі., про організацію та проведення земельних торгів.

7. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити оператору електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи у межах термінів, визначених частиною 6 статті 137 Земельного кодексу України та опублікувати

8. Зобов’язати Переможця земельних торгів, на виконання частини 24 статті 137 Земельного кодексу України, відшкодувати загальні витрати, здійснені на підготовку Лоту до проведення земельних торгів, згідно з виставленими рахунками у порядку та строки, визначені Кабінетом Міністрів України.

9. Уповноважити селищного голову Анатолія Дорошука від імені Організатора підписати протокол про результати земельних торгів, договір купівлі-продажу земельної ділянки, яка виставляється на земельні торги та інші документи з питань проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.

10. Забезпечити підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки із переможцем земельних торгів після 100% вартості переможної ціни лоту. Провести нотаріальне посвідчення договору купівлі-продажу згідно чинного законодавства. Витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу земельної ділянки, сплачуються за рахунок Переможця торгів.

11. Переможцю земельних торгів здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку наведену в даному рішенні та виконувати обов’язки власника земельної ділянки згідно з вимогами  ст.91 Земельного кодексу України.

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин,природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою(голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

Селищний голова                                                                    Анатолій ДОРОШУК

Арендарчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь