A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тридцять третьої   сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 08.02.2024 16:35
Кількість переглядів: 129

                                                           

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                     ПРОЄКТ-РІШЕННЯ                                             

                         2024                      смт Цумань                                            33/

Про порядок денний  тридцять третьої  

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцять третьої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

 

1.Про зміни до бюджету на 2024 рік.

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2. Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю Цуманської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади .

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 4. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ,ТРО ЗСУ та добровільчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2024 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 5.Про внесення змін до  Програми  надання соціальних гарантій фізичним особам ,які надають  послуги  особам із обмеженими можливостями, дітям , з обмеженими можливостями ,хворим,які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на непрофесійній основі  на 2023-2024 роки..

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6. Про затвердження Програми компенсації по пільгових перевезеннях окремих категорій громадян ( мешканців Цуманської ТГ) на залізничному транспорті приміського сполучення на 2024 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 

7.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства « Ківерцівський центр первинної медичної допомоги ківерцівської міської ради» на 2024 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

8.Про оплату праці селищного голови на 2024 рік

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

9.Про внесення змін до штатного розпису,структури і штатної чисельності апарату Цуманської селищної ради та її виконавчих органів.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

10.Про включення до житлового фонду соціального призначення приміщення Башликівської гімназії.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

11. Про внесення змін до Програми « Сільський автобус» Цуманської ТГ на 2023-2024 роки.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

12.Про затвердження тарифів на платні послуги з медичного обслуговування , які надає  Комунальне підприємство « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

13.Про внесення змін та доповнень до Положення КУ «Центр надання соціальних послуг» Цуманської селищної ради.

( Інформує : Грицай Т.Ю.- директор центру надання соціальних послуг)

14.Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Центру надання соціальних послуг Цуманської селищної ради.

( Інформує : Грицай Т.Ю.- директор центру надання соціальних послуг)

15.Про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої освіти у 2024 році.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

16.Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних підрозділах початкових шкіл та закладах дошкільної освіти громади у 2024 році.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

17.Про внесення змін до штатних розписів закладів дошкільної освіти Цуманської селищної ради з лютого 2024 року.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

18.Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти,гімназії і ліцеїв Цуманської селищної ради у лютому 2024 року.

(Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

19.  Списання періодичних видань.

 (Інформує: Манжула В.О. – начальник відділу освіти).

20.Про затвердження Програми роботи з обдарованою молоддю на 2024-2025 роки.

 (Інформує: Манжула В.О. -  начальник відділу освіти).

21. Про скасування рішення Цуманської селищної ради восьмого скликання від 29.01.2024року № 32/4 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова)

 

                                         ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

 

Інформує: Озарчук Н.В. – спеціаліст І категорії   відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

 1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корнійчуку Анатолію Васильовичу (смт Цумань, вул.Васильєва,13; 0,1500 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Веремію Вадиму Ігоровичу (смт Цумань, вул.Стрітенська,13, 0,1414га).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Михайлишиній Галині Володимирівні (смт Цумань, вул.Грушевського,54 кв.2; 0,0778 га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Скоц Валентині Болеславівні (смт Цумань, вул.Народних депутатів,48; 0,0993га).

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Арендарчуку Віктору Павловичу (смт Цумань, вул.Путилівська,30; 0,1234 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Крикуну Петру Васильовичу (с.Кадище, вул.Рудочка,41 ; 0,2500 га).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Бихнюку Дмитру Миколайовичу (с.Скреготівка, вул. Затишна,40; 0,2500 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Літвінцову Олександру Анатолійовичу (с.Холоневичі, вул. Травнева,5; 0,2299 га).

 

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Федоришиній Надії Михайлівні (с.Знамирівка, вул.Затишна,10; 0,2500га).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гусак Катерині Миколаївні (с.Липне, вул. Відродження,15; 0,2500 га).

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сухановій Ользі Дмитрівні (с.Берестяне, вул.Перемоги,12; 0,2012 га).

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Папежук Галині Йосипівні  (с.Берестяне , вул.Набережна,16, 0,2500 га).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Тарасюк Любові Степанівні (с.Ромашківка , вул.Лісна,7; 0,2500 га).

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Федорчуку Володимиру Івановичу (с.Карпилівка, вул.Кільцева,1; 0,2400 га).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Шевчуку Віктору Миколайовичу (с.Карпилівка, вул.Незалежності,130; 0,2403 га).

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Підлісній Любові Дмитрівні (с.Дубище, вул.Надрічна,11; 0,2500 га).

17. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою безоплатної передачі для ведення особистого селянського господарства гр. Марченко Ніні Василівні (с.Карпилівка, вул.Зелена;12; 0,30 га).

 

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с.Липне: гр.Літвінцову Станіславу Адамовичу; с.Берестяне: гр.Гриценя Віктору Миколайовичу, Винарському Степану Федоровичу, Папежук Галині Федорівні; с.Клубочин: Гонтару Юрію Олександровичу; с.Сильне: гр..Ромашковець Наталії Петрівні).

19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с.Липне: Громику Леоніду Лазаровичу, гр.Стрільчук Марії Сергіївні; гр.Стрільчуку Сергію Григоровичу; гр.Портновій Мар’яні Олександрівні, с.Скреготівка; Бречку Сергію Степановичу ; с.Грем’яче: гр.Лінчук Тамарі Адамівні; с.Берестяне гр.Бичку Вячеславу Миколайовичу, гр..Подзюбанчуку Петру Мироновичу; с.Сильне: гр.Трубаковій Тетяні Михайлівні).

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) в межах с.Сильне (Сміттєзвалище; 0,7000 га).

 

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) за межами с.Дубище (Сміттєзвалище; 2,9335 га).

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) за межами с.Берестяне (Сміттєзвалище; 0,5000 га).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) за межами с.Холоневичі (Сміттєзвалище; 1,0000 га).

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) за межами с.Знамирівка (Сміттєзвалище; 1,0000 га).

 

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під існуючим сміттєзвалищем (місця знешкодження та утилізації відходів)) в межах с.Городище (Сміттєзвалище; 0,4000 га).

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Холоневичі (17,4406 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Холоневичі (17,8335 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Липне (1,3437 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Липне (20,8923 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Башлики (23,7635 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Ромашківка (7,4017 га, самозаліснені с/г землі для реєстрації комунальної власності).

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) з подальшою передачею в оренду гр.Мельнику Сергію Вікторовичу (за межами с.Берестяне; 3,5 га).

33 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення гр.Мельнику Сергію Вікторовичу (с.Берестяне, вул.Перемоги,84/1;

3,0 га).

34 .Про скасування рішення сесії Цуманської селищної ради № 31/43 від 22.12.2023 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення гр.Мельнику Сергію Вікторовичу».

35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації ТОВ «ЮТК» в с. Дубище (Вишка Київстар; 0,05га).

 

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного виробничого будинку (котельня) гр..Якімчук Любові Сергіївні (с.Липне, вул.Шкільна,1Б; 0,10 га).

37. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки від 16.09.2021року з гр.Феньом Олександром Ярославовичем (с.Карпилівка

вул.Незалежності,83; 0,2297 га).

38. Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Феню Олександру Ярославовичу (с.Карпилівка, вул..Незалежності,83;0,2297 га).

39. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки смт Цумань вул.Б. Хмельницького (Шнит Олена Юріївна; 0,0693 га для ведення особистого селянського господарства - зміна на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)).

40. Про надання дозволу на розробку детального плану території  земельної ділянки в межах с.Кадище (мийка транспортних засобів , Ковальчук Тетяна Юріївна; 0,60 га).

41. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул.Грушевського в смт Цумань (Краєвська Тетяна Василівна , 0,123 га).

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування приміщень) та передачу її в оренду ТзОВ «Волинь Терра Нова» (нежитлове приміщення; с.Липне, вул.Ветеранів,10А; 0,3016га).

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється для іншого сільськогосподарського призначення за межами с.Липне (Липне , вул.Шевченка,71; 9,3128 га).

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с.Липне; 19,5000 га).

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с.Знамирівка; 9,3039 га).

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах с.Холоневичі.

47. Про передачу в оренду земельну ділянку комунальної власності ТзОВ «САН МАКС ГРУП» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ та організацій (с.Холоневичі; 10,2318 га).

48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Ковальчуку Юрію Сергійовичу (смт Цумань, по вул..Васильєва; 0,60 га).

49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в межах смт Цумань, вул.Затишна ( біля укрпошти, зміна конфігурації земельної ділянки).

50. Про визначення масиву поверхневих вод уразливою зоною (масив поверхневих вод річка Путилівка).

51. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (с.Клубочин, урочище Софіївка; 11,9355 га; с.Городище, урочище Дерманка; 7,8062 га).

52. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 11,9355 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Клубочин, урочище Софіївка; 11,9355 га).

53. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 7,8062 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с.Городище, урочище Дерманка; 7,8062 га).

54. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки смт Цумань, вул. Шевченка,6а (ТзОВ «Маркет –ЮА»;0,1600 га для продажу)

55. Про найменування нових вулиць в с.Кадище Луцького району Волинської області.

56. Про внесення зміни до рішення сесії Цуманської селищної ради                     № 5/139 від 16.02.2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування приміщення складу ядохімікатів) гр..Арендарчуку Володимиру Петровичу» (в пункту 4 даного рішення слова в розмірі 12 % (дванадцять відсотків ) замінити словами 3% (три відсотки).

57. Про припинення права постійного користування землею згідно Державного акту.

58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 0721855700:01:001:2039, площею 0,7227га в межах смт Цумань по вул.Васильєва (територія бувшого рибгоспу).

59. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, кадастровий номер 0721855700:01:001:2038, площею 0,9669га в межах смт Цумань по вул.Васильєва (територія бувшого рибгоспу).

 

Селишний голова                                                     Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь