A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про списання періодичних видань

Дата: 08.02.2024 15:24
Кількість переглядів: 28

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

   2024 року                Цумань                                         №

 

 

Про списання періодичних видань

 

Відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок відчуження та списання майна, що є комунальною власністю Цуманської територіальної громади затвердженого рішенням Цуманської селищної ради 25 травня 2018 року 8-1/16, розглянувши клопотання керівників: Берестянського, Городищенського, Цуманського, Карпилівського, Липненського, Башликівського ліцеїв, Цуманська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на списання з фонду закладів освіти підручників і навчальних посібників з загальній кількості 3742 екземпляри на суму 4740,60 грн (чотири тисячі сімсот сорок гривень шістдесят копійок), як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників (Додаток 1).
  2. Бухгалтерії селищної ради списання майна оформити відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного  проекту рішення покласти на постійну комісію Цуманської селищної ради з питань бюджету бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

Селищний голова                                                                Анатолій ДОРОШУК

Манжула

 

 

Додаток 1

Перелік матеріальних цінностей по Берестянському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 494 екземпляри на суму 482 грн. 38 коп.

Перелік матеріальних цінностей по Городищенському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 489 екземпляри на суму 316 грн. 31 коп.

Перелік матеріальних цінностей по Цуманському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 1498 екземпляри на суму 2266 грн. 20 коп.

Перелік матеріальних цінностей по Карпилівському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 213 екземпляри на суму 437 грн. 59 коп.

Перелік матеріальних цінностей по Липненському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 676 екземпляри на суму 639 грн. 35 коп.

Перелік матеріальних цінностей по Башликівському ліцею

Художня та методична література із фонду бібліотеки ліцею як застарілих та таких, що не відповідають вимогам чинній навчальній програмі та у зв’язку з отриманням нових навчальних підручників і навчальних посібників в кількості 372 екземпляри на суму 598 грн. 77 коп.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь