Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про передачу земельної ділянки комунальної власності для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в оренду ТзОВ «САН МАКС ГРУП»

Дата: 07.02.2024 14:48
Кількість переглядів: 38

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

смт Цумань

 

Про передачу земельної ділянки комунальної власності  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій  в оренду ТзОВ «САН МАКС ГРУП»

 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 76, 79-1, 93, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 4,14, 15,19,24 Закону України «Про оренду землі», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати в оренду ТзОВ «САН МАКС ГРУП»  в особі керівника Вілінець Наталії  Володимирівни,терміном на 49 (сорок дев’ять)років земельну ділянку із цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (код КВЦПЗ –14,01), площею 10,2318га кадастровий номер 0721887600:03:000:1181, яка розташована за межами с.Холоневичі, Луцького району Волинської області.

2. Встановити орендну плату за надану в користування земельну ділянку в розмірі _______% (______ відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3 Доручити Цуманському селищному голові ДорошукуАнатолію Васильовичу підписати з ТзОВ «САН МАКС ГРУП»  в особі керівника Вілінець Наталії  Володимирівни договір оренди землі на земельну ділянку, яка надається на умовах даного рішення.

4.Зобов’язати ТзОВ «САН МАКС ГРУП» в особі керівника Вілінець Наталії  Володимирівни зареєструвати речове право оренди відповідно до норм чинного законодавства та дотримуватися вимог статей 95, 96, 112, 113 Земельного кодексу України щодо прав і обов’язків землекористувачів та обмеження прав на землю.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

Селищний голова                                               Анатолій ДОРОШУК

Демчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь