A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тридцятої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 21.11.2023 16:05
Кількість переглядів: 87

                                                                                                                                                 

                 

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                 ПРОЄКТ-РІШЕННЯ                                             

           листопада  2023                    смт Цумань                                     30/

Про порядок денний  тридцятої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання .

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про зміни до  бюджету на 2023 рік.

 (Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2.Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю Цуманської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.  Про внесення змін до  Програми  надання соціальних гарантій фізичним особам ,які надають  послуги  особам із обмеженими можливостями, дітям , з обмеженими можливостями ,хворим,які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на непрофесійній основі  на 2023-2024 роки..

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади .

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про внесення змін до Програми фінансової  підтримки комунального підприємства « Виробниче управління житлово-комунального господарства Цуманської селищної ради»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ,ТРО ЗСУ та добровільчого формування територіальної громади Цуманської селищної радина 2023 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7.Про внесення змін до Програмт розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на території Цуманської селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

8.Про затвердження  Програми  підтримки  органів виконавчої влади у Луцькому районі на 2023 рік.

                                ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ

Інформує: Озарчук Н.В. – спеціаліст І категорії   відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сивому Аркадію Михайловичу (смт Цумань, вул. Покровська, 23; 0,1341 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кулик Наталії Михайлівні (смт Цумань, вул. Незалежності, 38; 0,1323 га).

3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Рябчун Світлані Миколаївні (с.Кадище, вул. Мирна, 17, 0,1802 га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Величко Олесі Петрівні (с. Берестяне, вул. Перемоги, 47; 0,2500 га).

5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Величко Ганні Володимирівні (с. Берестяне, вул. Перемоги, 2; 0,2500 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шульгач Валентині Олександрівні (с. Берестяне, вул. Вишнева, 62; 0,2500 га).

7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папежуку Миколі Павловичу (с. Берестяне, вул. Вишнева, 12; 0,2500 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шульгачу Олександру Миколайовичу (с. Берестяне, вул. Перемоги, 27; 0,1747 га).

9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Юнчику Андрію Васильовичу (с. Берестяне, вул. Партизанська,51; 0,2500 га).

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Мельнику Анатолію Федоровичу, Мельник Катерині Миколаївні, Мельнику Івану Анатолійовичу, Мельнику Василю Анатолійовичу, Багдасарової Любові Анатоліївни, Мельнику Олександру Анатолійовичу, Мельнику Миколі Анатолійовичу (с. Холоневичі, вул. Спеціалістів, 10; 0,1822 га).

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Третяку Володимиру Григоровичу (с. Холоневичі, вул. Зелена, 16; 0,2500 га).

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельнику Володимиру Харитоновичу (с. Холоневичі, вул. Зелена, 9; 0,2500 га).

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шумеру Павлу Іпатовичу (с. Карпилівка, вул. Шевченка, 7; 0,2000 га).

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ставському Леоніду Тадейовичу (с. Башлики, вул. Козацька, 39; 0,2500 га).

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ройко Марії Степанівні (с. Сильне, вул. Л.Українки, 10; 0,2500 га).

16.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)(с.Грем’яче : Лінчук Тамарі Адамівні, Бречко Сергію Степановичу; с.Липне:Ромашко Валентині Антонівні, Третяку Ярославу Миколайовичу, Гусак Тамарі Миколаївні , Громику Леоніду Лазаровичу,Бондарцю Леоніду Григоровичу, Шолотюк Любові Степанівні, Гамулі Олександру Григоровичу; с.Знамирівка: Піддубному Василю Олександровичу).

17.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (с.Липне:Кузнець Марії Володимирівні, с.Холоневичі:Романюк Валентині Андріївні; с.Берестяне: Назарчуку Миколі Павловичу;с.Сильне: Ройко Віктору Борисовичу; с.Башлики: Гламазді Наталії Володимирівні).

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Віктору Борисовичу (с. Сильне; 0,3608 га).

 

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговуванняв межах с.Липне (Приміщення будинку побуту с.Липне, вул.Незалежності,38; 0,0287 га).

 

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах смт Цумань (Будинок дитячої та юнацької творчості, смт Цумань вул.Васильєва,3; 0,3869 га).

 

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в межах смт Цумань (Будівля (стара) селищної ради, смт Цумань вул.Затишна,3; 0,0578 га).

 

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування приміщень) та передачу її в оренду ТОВ «Волинь Терра Нова» (Нежитлове приміщення № 28, с.Липне, вул.Ветеранів,10а ; 0,3016 га).

 

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування приміщень) та передачу її в оренду ТОВ «Волинь Терра Нова» (Складське приміщення, с.Липне, вул.Садова,11д ; 0,3997 га).

 

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, яка розташована за межами с. Липне (з земель запасу на інше сільськогосподарське призначення (для обслуговування приміщень; 9,3128 га).

25. Про реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок на території Цуманської селищної ради (землі запасу, за межами с.Карпилівка; 33,0964 га, 9,9688 га) .

 

26. Про надання дозволу на розробку детального плану території  земельної ділянки в межах с.Карпилівка (Заправка АЗС, Сенюра Роман Олегович; 1,0 га).

 

27. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельноїділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТзОВ»Маркет-ЮА» (смт Цумань, вул.Шевченка,6а;0,16 га).

 

28. Про внесення змін до рішення сесії Цуманської селищної ради від 30.05.2023 року № 24/74 «Про надання  дозволу на розробку проекту щодо відведення земельної ділянки  в оренду для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації ТОВ «ЮТК» в с. Грем’яче (Вишка київстар, с.Грем’яче, вул.Грушевського,83).

29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення (замозаліснені, не надані, не про інвентаризовані на території Цуманської селищної ради).

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, яка розташована в межах с. Холоневичі (альтернативне джерело електроенергії (сонячні батареї);с.Холоневичі урочище Чисько; 30,2851га).

31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, яка розташована в межах с. Холоневичі (альтернативне джерело електроенергії (сонячні батареї);с.Холоневичі урочище Чисько; 10,2318га).

 

 

Селищний голова                                               Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь