A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний двадцять восьмої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.10.2023 16:43
Кількість переглядів: 212

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                               ПРОЄКТ - РІШЕННЯ                                             

   від                                              смт Цумань                                     28/

Про порядок денний  двадцять восьмої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                         

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцять восьмої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

 

 1.Про зміни до  бюджету на 2023 рік.

 (Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2. Про   затвердження   звіту про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2023 .

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

3. Про внесення змін до рішення селищної ради « Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства « Ківерцівський центр первинної медичної  допомоги ківерцівської міської ради» на 2023 рік»

(Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

4.Про внесення змін до Програми « Сільський автобус » Цуманської ТГ на 2023 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової підтримки Комунального підприємства « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради» на 2023рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6.Про затвердження  Програми  надання соціальних гарантій фізичним особам ,які надають соціальні послуги  на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7. Про надання згоди на безоплатне прийняття із державної власності Цуманської селищної територіальної громади майна,що знаходиться за адресою : Волинська області Луцький район ,смт.Цумань вул..Філатова,4 та земельної ділянки на якій вона знаходиться.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

8.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади .

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

9.Про внесення змін до Програми фінансової  підтримки комунального підприємства « Виробниче управління житлово-комунального господарства Цуманської селищної ради»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

10.Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю Цуманської селищної територіальної громади на 2023 -2024 роки.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 11.Про внесення змін до штатних розписів закладів дошкільної освіти Цуманської селищної ради з 16 жовтня 2023 року.

(Інформує: Манжула В.О. – начальник відділу освіти).

12.Про надання дозволу на списання основних засобів та матеріалів закладів освіти Цуманської селищної ради.

(Інформує: Манжула В.О. – начальник відділу освіти).

13.Про створення юридичної особи публічного права –гуманітарний відділ Цуманської селищної ради.

(Інформує: Манжула В.О. – начальник відділу освіти).

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(Інформує: Озарчук Н.В. – спеціаліст І категорії   відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Феню Олександру Володимировичу (смт Цумань, вул. Мальовнича, 28, 0,1135 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Чоп Валентині Анатоліївні та Кальковій Людмилі Олександрівні (смт Цумань, вул. Грушевського, 10, кв.1; 0,1264 га).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельнику Федору Панасовичу (смт Цумань, вул. Мальовнича, 48, 0,1500 га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Колосінському Олександру Володимировичу (смт Цумань, вул. Зоряна, 12, 0,1150 га).

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельничуку Руслану Олександровичу, Мельничук Антоніні Олександрівні та Мельничук Світлані Олександрівні (смт Цумань, вул. Дружня, 13, 0,1118 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кульгавюк Маргариті Володимирівні (с.Кадище, вул. Волі, 20, 0,1149 га).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Денисюку Віктору Валентиновичу (с.Кадище, вул. Мирна, 11, 0,1761 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Войтович Наталії Сергіївні (с. Липне, вул. Шкільна, 68; 0,25 га).

9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мизині Галині Григорівні (с. Липне, вул. Ветеранів, 58а; 0,25 га).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Савчуку Дмитру Федоровичу (с. Липне, вул. Незалежності, 84; 0,25 га).

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Якимову Василю Антоновичу (с. Липне, вул. Л.Українки, 26; 0,25 га).

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Громику Віталію Миколайовичу (с. Знамирівка, вул. Свободи, 2; 0,25 га).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Савчуку Григорію Олександровичу (с. Холоневичі, вул. Центральна,33; 0,25 га).

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Климчуку Петру Олександровичу (с. Дубище, вул. Надрічна, 8; 0,25 га).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папірник Валентині Іванівні, Ледвій Світлані Микитівні та Папірнику Валерію Микитовичу (с. Дубище, вул. Надрічна, 6; 0,25 га).

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Тарасюку Миколі Андрійовичу (с. Карпилівка, вул. І.Франка, 15Г; 0,0355 га).

17.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю).

18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби  та передачу її в оренду гр. Гламазді Ларисі Володимирівні ( за межами с.Карпилівка ;0,2774 га).                                                                                                                                                                                                                                                                 20. Про відмову у віднесенні земельних  ділянок до самозаліснених  на території Цуманської селищної ради. 

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для розташування місця знешкодження та утилізації відходів (під сміттєзвалище) в межах с.Клубочин.

22. Про вилучення земельної ділянки з постійного користування на території Цуманської селищної ради з Цуманського споживчого товариства в с.Дубище.

23. Про вилучення земельної ділянки з постійного користування на території Цуманської селищної ради з Цуманського споживчого товариства в с.Сильне.

24. Про передачу в оренду земельну ділянку гр.Ройку Петру Сергійовичу (с.Сильне; 0,2527 га).

25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, яка розташована в с. Дубище по вул. Незалежності .

26. Про затвердження Екологічної програми Цуманської селищної ради на 2023-2024 роки.

27. Про реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок на території Цуманської селищної ради.

 

28. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону

29. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0266 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

 30. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 7,8068 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

 31. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 7,7778 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

32. Про надання дозволу на розробку детального плану території  земельної ділянки в смт Цумань по вул.Шевченка.

33. Про надання дозволу на розробку детального плану території  земельної ділянки в смт Цумань по вул.Філатова.

 

34. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в смт Цумань по вул.Шевченка.

35.Про  клопотання щодо передачі земельної ділянки державної власності до комунальної власності Цуманської селищної ради (с.Сильне; 1,00 га).

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с.Липно.

37.  Про скасування рішення сесії Цуманської селищної ради №17/20 від 14.07.2022 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в с.Скреготівка, вул..Затишна гр.Шпорук Світлані Віналіївні».

38. Про дострокове  розірвання договору оренди земельної ділянки від 11.03.2021 року  (ФГ «Сильне»; 30,2851 га).

39. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки №3  від 03.07.2019 року за згодою сторін  (ФГ «Сильне»; 71,00 га).

40. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки від 30.12.2021 року   (ФГ «Сильне»; 11,6171 га).

41. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки від 30.12.2021 року  (ФГ «Сильне»; 8,4080 га).

 

42. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТзОВ» Маркет-ЮА» (смт Цумань, вул.Шевченка,6а; 0,16 га).

 

43. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності  для існуючих місць знешкодження та утилізації  відходів (під сміттєзвалище)-03.15 (для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).

44.  Про виключення земельних ділянок з переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону

45. Про передачу в постійне користування земельних  ділянок КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради».

46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради.

47. Про надання згоди на укладення договору об’єкту нерухомого майна в натурі, що є спільною частковою власністю.

48.Різне.

 

 

Селищний голова                                    Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь