A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  двадцять сьомої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 29.08.2023 07:36
Кількість переглядів: 145

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                ПРОЄКТ-РІШЕННЯ                                             

                     2023                        смт Цумань                                     27/  

Про порядок денний  двадцять сьомої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні», селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцять  сьомої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

 

1.Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти (ліцеїв) Цуманської селищної ради з 1 вересня 2023року.

Інформує: Селищний голова – Дорошук А.В.

2.Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Цуманської селищної  територіальної громади , що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

Інформує: Селищний голова – Дорошук А.В.

3. Про затвердження Статуту Цуманського  БДЮТ у новій редакції.

Інформує: Селищний голова – Дорошук А.В.

 

 ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Інформує: Григор’єва  М.М. – начальник відділу землевпорядкування

комунальної власності та екології).

  

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пустовіту  Леоніду  Павловичу (смт Цумань, вул.Шевченка,14а; 0,1343 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бондаренку Юрію Олександровичу (смт Цумань, вул.Лебедина,8; 0,1500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Богатирчуку Валерію Михайловичу (смт Цумань, вул.Гостинна,2; 0,1500 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Янулю Андрію Васильовичу (смт Цумань, вул.Покровська,8; 0,1350 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Анікеєнко Раїсі Йосипівні (с.Кадище, вул.Рудочка27; 0,1436 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) грМацюку  Валентину  Івановичу.  (с.Дубище, вул.Незалежності,85; 0,2380 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Федорчук  Галина  Гнатівна (с.Карпилівка, вул.Ветеранів,9; 0,2000 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Мукшименко  Ольга  Валеріївна ( с.Грем’яче , вул. Перемоги, 12 ; 0,2500 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Рабчун  Валентині  Микитівні(с.Берестяне, вул.Перемоги,14 ; 0,1203 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр.Чичотка  Таїсії  Петрівні(с.Берестяне, вул.Перемоги,4 ; 0,2500 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Піддубному  Миколі  Уліяновичу (с.Знамирівка, вул.Прилісна,9 ; 0,2500га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Шевчук  Єві  Кирилівні (с.Холоневичі вул.Шкільна,11; 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Остапчуку  Євгенію  Петровичу(с. Липне , вул.Шкільна,58 ; 0,2500га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Громику  Адаму  Гордійовичу  (с. Липне, вул.Незалежності, 5; 0,2500 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Демчуку  Юрію  Сергійовичу(с. Липне , вул.Шевченка,56 ; 0,2500га).

 

  1. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення  особистого  селянського  господарства .
  2. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в смт Цумань по вул. І.Франка.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  ТзОВ «Юкрейн  Тауер  Компані» (господарський двір за межами с. Берестяне).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  сінокосіння  в оренду гр. Янулю Андрію  Юрійовичу.(смт Цумань;  0,3713 га).

 

  1. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для  сінокосіння і  випасання  худоби та передачу її в оренду гр. Гламазді  Ларисі  Володимирівні (за  межами с.Карпилівка, 0,2774 га).

 

  1. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за  межами с.Холоневичі (  29,9637га).

 

  1.  Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок право оренди, яких підлягає продажу на аукціоні та надання дозволу на розробку документації із землеустрою

 

  1. Про затвердження умов продажу права оренди земельної  ділянки площею  0,0266га  на земельних торгах у формі електронного аукціону  (смт Цумань, вул.Грушевського,7).

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 19,9112 га.

 

  1. Про виключення земельних ділянок з переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.
  2. Про передачу в постійне користування земельних  ділянок КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради».
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради.

 

  1. Про включення до переліку земельних ділянок право власності, яких буде продано на земельних торгах у формі аукціону для несільськогосподарських потреб та надання дозволу на розробку експертної грошової оцінки (смт Цумань, вул. Грушевського).

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту в с. Башлики.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту в с. Липне.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності на території Цуманської селищної ради.

 

  1. Про надання згоди на укладення договору об’єкту нерухомого майна в натурі, що є спільною частковою власністю.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення «Цуманські джерела».

 

  1. Про затвердження акту прийому – передачі межових знаків на зберігання без підпису суміжного землекористувача в смт Цумань, по вул. Затишна, 8 (гр. Скочук Анатолія Василівна).
  2. Про відмову у затвердженні акту прийому – передачі межових знаків на зберігання без підпису суміжного землекористувача в смт Цумань, по вул. Затишна, 8 (гр. Скочук Анатолія Василівна).

 

Селищний голова                                                         Анатолій ДОРОШУК

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь