A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний двадцять п’ятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 29.06.2023 11:52
Кількість переглядів: 209

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                    Проєкт-РІШЕННЯ                                             

                    2023                       смт Цумань                                     25/ 

Про порядок денний  двадцять п’ятої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні», селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцять четвертої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

 

  1. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Цуманської селищної ради на 2024 рік.

Інформує: Селищний голова – Дорошук А.В.

  1. Про встановлення ставок єдиного податку на території Цуманської селищної ради на 2024 рік

Інформує: Селищний голова – Доррошук А.В.

 

  1. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Цуманської селищної ради на 2024 рік
  2. Про встановлення туристичного збору на території  Цуманської селищної ради Луцького району Волинської області на 2024 рік.
  3. Про затвердження Програми агропромислового розвитку на території Цуманської селищної ради на 2023 рік.
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю) 

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Момот Наталії Володимирівні. (смт Цумань, вул.Хліборобська,19, 0,15га). 
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мазнюку Дмитру Васильовичу. (с. Липне, вул. Незалежності, 25, 0,25га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Тимощуку Олександру Васильовичу. (с. Яківці, вул. Б. Хмельницького, 7, 0,25га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Федоришиній Ніні Гнатівні. (с. Знамирівка, вул. Затишна, 13, 0,25га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Громику Олександру Петровичу.(с. Знамирівка, вул. Шкільна, 20, 0,25га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Харчуку Михайлу Юхимовичу. (с. Знамирівка, вул. Прилісна,19, 0,25га)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Войтович Наталії Григорівні. (с.Знамирівка, вул. Прилісна, 23, 0,25га)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Громику Івану Петровичу. (с. Знамирівка, вул. Прилісна, 12, 0,25га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Літвінцовій Лідії Василівні. (с. Холоневичі, вул. Шкільна, 6-а, 0,2357га)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Піддубній Ганні Кирилівні. (с. Холоневичі, вул. Шевченка, 17, 0,25га)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Третяку Сергію Григоровичу,(с. Холоневичі, вул. Центральна, 74, 0,2463га)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Лебедюку Дмитру Степановичу. (с. Холоневичі, вул. Садова, 29, 0,2081га)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мельник Галині Архипівні. (с. Холоневичі, вул. Шкільна, 9, 0,1973га)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ничипорчук Віталіні Віталіївні. (с. Берестяне, вул. Партизанська, 12, 0,25га).

 

  1. Про скасування рішення Цуманської селищної ради №9/79 від 2 вересня 2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Лящені Олександру Миколайовичу».

 

  1. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в смт Цумань, вул. Шевченка, 8

 

  1. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в смт Цумань, вул. Філатова ( в районі лікарні).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки РО «Релігійна громада Преподобного Амфілохія Почаївського Православної Церкви України села Кадище Луцького району Волинської області» та передачу її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій. ( с.Кадище, вул. Молодіжна, 0,1455га).

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Озерце, площею 10,2554 га.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості ДП «Ліси України»

 

  1. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої призначено для продажу на земельних торгах у формі аукціону (ур. За фермою за межами с.Берестяне).
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої призначено для продажу на земельних торгах у формі аукціону, площею 6,6976 га (ур. Кизлі за межами с. Липне).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 8,7566 га ( за межами с.Карпилівка).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 15,3496 га ( за межами с.Карпилівка).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 19,8448  га ( за межами с.Карпилівка).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 19,7675 га ( за межами с.Карпилівка).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 3,7245  га ( за межами с.Карпилівка).

 

  1. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 8,7566 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (за межами с. Карпилівка).
  2. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 15,3496 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (за межами с. Карпилівка).
  3. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,8448 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (за межами с. Карпилівка).
  4. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 19,7675 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (за межами с. Карпилівка).
  5. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 3,7245 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (за межами с. Карпилівка).

 

  1. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки на земельну ділянку, кадастровий номер 0721855700:01:001:0068, площею 0,0232 га (смт Цумань, вул. Васільєва,2а).
  2. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки на земельну ділянку, кадастровий номер 0721855700:01:001:2153, площею 0,16га. (смт Цумань, вул. Шевченка, 6а).

 

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721855700:05:000:0443, площею 31,1396га. (за межами смт Цумань)
  2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721855700:05:000:0444, площею 3,0522га. (за межами смт Цумань)
  3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721880400:02:000:0338, площею 42,9933га. (ур.Богуславка)
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721880400:02:000:0337, площею 17,8919га. (ур. Богуславка)
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721880400:02:000:0339, площею 15,1052га. (за межами с. Берестяне)
  6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721882400:04:000:0675, площею 47,5873га. (за межами с. Башлики)
  7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721882400:04:000:0676, площею 100,5025га. (за межами с. Башлики)
  8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 0721882400:04:000:0677, площею 3,2858га. (за межами с. Башлики).

 

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Берестяне Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.
  2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Башлики Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.
  3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Ромашківка Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Карпилівка Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Липне Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.
  6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель на території  села Знамирівка Цуманської селищної територіальної громади Луцького району, Волинської області.

 

  1. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 01.07.2016 року з гр. Ройком Андрієм Миколайовичем.
  2. Про продовження терміну дії договору оренди землі №107 від 07.09.2018 року з ТзОВ «Цумань-Риба».

 

  1. Про затвердження акту прийому – передачі межових знаків на зберігання без підпису суміжного землекористувача в смт Цумань, по вул. Затишна, 8 (гр. Скочук Анатолія Василівна).
  2. Про відмову у затвердженні акту прийому – передачі межових знаків на зберігання без підпису суміжного землекористувача в смт Цумань, по вул. Затишна, 8 (гр. Скочук Анатолія Василівна).

Інформує: начальник відділу землевпорядкування  - Григор’єва М.М.

 

 

Селищний голова                                                   Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь