A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний двадцять четвертої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 18.05.2023 10:25
Кількість переглядів: 156

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                    Проєкт-РІШЕННЯ                                             

                    2023                       смт Цумань                                     24/ 

Про порядок денний  двадцять четвертої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцять четвертої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за  І квартал 2023 року.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

2.Про місцезнаходження центру культури ,дозвілля  та спорту Цуманської селищної ради.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про вилучення документів з бібліотечних фондів.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про затвердження Програми фінансової  підтримки комунального підприємства « Ківерцівський центр первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради» на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6.Про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ, ТРО ЗСУ та добровольчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2023 рік

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

8. Про затвердження списку присяжних

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

9. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на території  Цуманської селищної ради  на 2023 рік

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

10. Про приведення у відповідність категорій посад та встановлення відповідних рангів старостам

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

11. Про узгодження Статуту громадського формування  з охорони громадського порядку «Варта -Цумань»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

Земельні питання

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дубині Ользі Сергіївні (смтЦумань, вул.Вербова,19; 0,1305 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кравчик Катерині Йосипівні (смтЦумань, вул.Затишна,1/1 ; 0,0653 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Солодкому  Юрію  Вікторовичу  (смтЦумань, вул.Затишна,1,кВ.2; 0,0624 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Шульгач  Олександрі  Федорівні (смтЦумань, вул.Героїв  Крут,10; 0,1500га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Арендарчук Наталії Анатоліївні (смтЦумань,вул.Вербова,4; 0,1500 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Федорко Світлані Миколаївні (смтЦумань, вул.Бузкова,18 ; 0,1123 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Матюшко Антоніні Андріївні (смтЦумань, вул.Дружня,23А ; 0,1290 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Арендарчуку Євгенію Володимировичу (смтЦумань, вул.Васильєва,10 ; 0,1500 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Кузьмик  Тамарі Юхимівні (смтЦумань, вул.Соборності,39 ; 0,1227 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Величко Назарію Григоровичу(смтЦумань, вул.Соснова,9 ; 0,1500 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сосніній Надії В’ячеславівній, Сосніну  Євгену Івановичу, Пилипчук Аліні  Євгенівні, Сосніну  Едуарду  Євгеновичу (смт  Цумань, вул.Соборності,16;0,0711га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кардашу Юрію Дмитровичу (смт Цумань, вул. Дружня, 23, 0,1138 га)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Павловій  Вірі Мефодіївні (с.Кадище, вул.Волі,26 ; 0,2500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Палецькій Агаті  Федорівні (с.Яківці, вул.П.Чубинського,13 ; 0,1138 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Феню Леоніду Петровичу (с.Карпилівка, вул. Івана Франка,32 ; 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Феню Віталію  Леонідовичу(с.Карпилівка, вул.Перемоги,1; 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ховайло  Ользі Іванівні (с.Карпилівка, вул.Зелена,10 ; 0,2500 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Шульгачу Івану Леонідовичу та Шульгач Валентині Миколаївні (с.Карпилівка, вул.Незалежності,100 ; 0,2500 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папежук Валентині Андріївні (с.Карпилівка, вул.Зелена,9 ; 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шижук Галині Віталіївні (с.Дубище, вул.Незалежності,87; 0,2500 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нероді Юрію Сергійовичу та Папежук Світлані  Сергіївні (с.Дубище, вул.Незалежності,77; 0,2489 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романюку Анатолію  Григоровичу (с. Знамирівка, вул. Свободи,буд.23 ; 0,2500га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Громику Віктору Івановичу (с. Знамирівка, вул.Шкільна,10 ; 0,2500га).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Єрмаковій Олені Юріївні (с. Знамирівка, вул. Прилісна, 13 ; 0,2500га).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романюк Ользі Марківні (с. Знамирівка, вул. Затишна, 4; 0,2500га).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Адамюк Уляні Йосипівні (с. Холоневичі, вул.Центральна,41 ; 0,2337га).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Літвінцову Віталію Григоровичу (с.Холоневичі, вул.Ювілейна,3 ; 0,1724га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Лебедюк  Галині  Василівні (с.Холоневичі, вул.Травнева,2а ; 0,2500га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Момоту Михайлу Сергійовичу(с. Липне , вул.Перемоги,11 ; 0,2500га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кузнець Марії Володимирівні (с. Липне, вул. Ветеранів; 44, 0,2500га).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Момот Олені Анатоліївні (с. Липне, вул. Шевченка, 59, 0,2500га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корінцю Давиду Валерійовичу (с. Липне, вул. Квітнева, 2, 0,2500га).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Мосійчук Софії Степанівні  (с.Клубочин, вул. Незалежності,5; 0,2500 га).
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Нестерчук  Надії  Тимофіївні  (с.Сильне, вул. Шкільна,24; 0,2500 га).
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Горбач Галині Володимирівні та Мацюку Олексію Володимировичу  (с. Городище, вул. Шкільна, 69, 0,25 га).
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кардаш Галині Василівні  (с. Башлики, вул. Набережна, 19, 0,1739 га).
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в оренду гр.Лисюк  Надії Прокопівні(с. Липне , вул.Перемоги,14 ; 0,2500га).
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).
  39. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).
  40. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Назарчук Ользі Василівні (с. Карпилівка; 0,2499 га).
  41. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території в смт Цумань по вул.Грушевського (за заявою гр. Краєвської Тетяни Василівни).
  42. Про розірвання договору оренди землі з ФГ «Сильне» № 58 від 31.10.2018р. не витребувані земельні частки(паї)  (с.Клубочин, ур.Шатово; 14.2500га)
  43. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 01.07.2016 року з гр.Ройко Андрієм Миколайовичем (с.Холоневичі; 0,40 га).
  44. Про продовження терміну дії договору оренди землі від 02.04.2018 року з гр. Киричок Тетяною Андріївною (за межами с.Липне; 1,1389га+2,4345га, землі водного фонду).
  45. Про продовження терміну дії договору оренди землі від 05.04.2013 року з гр. Денисюком  Олександром  Васильовичем ( за межами с.Грем’яче, вул.Грушевського,81; 0,10га, землі під приміщенням фапу).
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін до договору оренди землі від 26.12.2001 року  ТзОВ виробничо-комерційна фірма «Софія» (смт Цумань, вул.Шевченка; 0,31га).
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721883800:02:000:0281, площею 63,7184 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами с.Карпилівка).
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки площею 8,7566 га ( за межами с.Карпилівка).
  49. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки площею 15,3496 га ( за межами с.Карпилівка).
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки площею 19,8448 га ( за межами с.Карпилівка).
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки площею 19,7675 га  ( за межами с.Карпилівка).
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки площею 3,7245 га ( за межами с.Карпилівка).
  53. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 38,4446 га (с. Холоневичі, ур. Огульна).
  54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 6,6976 га (ур. Кизлі, за межами с. Липне).
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Залісся, площею 53,0070 га.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Залісся, площею 10,8108 га.
  57. Про включення до переліку земельних ділянок право власності , яких буде продано на земельних торгах у формі аукціону для несільськогосподарських потреб та надання дозволу на розробку експертної грошової оцінки (с. Грем’яче, вул. Паркова).
  58. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності гр. Дубу Анатолію Володимировичу(смт Цумань, вул.Грушевського,7; 1,0825га).
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шниту Миколі Івановичу (с. Городище, вул. Вишнева, 45, ор. площа 1,0 га).
  60. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0957 га.
  61. Про надання дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації  ТОВ «ЮТК» в с. Грем’яче.
  62. Про внесення змін до договорів оренди землі з ПрАТ «Київстар».
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення «Цуманські джерела"
  64. Про припинення права постійного користування  землею згідно Державного акту.
  65. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, що перебуває в постійному користуванні ДП «Ліси України».
  66. Про скасування  рішення виконавчого комітету Цуманської селищної ради № 127 від 29.11.2022 року «Про надання дозволу на розчищення земельної ділянки сільськогосподарського призначення від само заліснення».
  67.  Про скасування  рішення виконавчого комітету Цуманської селищної ради № 5 від 20.01.2023 року «Про надання дозволу на розчищення земельної ділянки сільськогосподарського призначення від само заліснення».

Інформує: начальник відділу землевпорядкування  - Григор’єва М.М.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                   Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь