Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про припинення договору оренди від 31.10.2018 року.

Дата: 27.03.2023 12:37
Кількість переглядів: 75

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

                                                   cмт Цумань                              

 

    Про припинення договору оренди  від 31.10.2018 року.

 

      Розглянувши заяву ФГ «Сильне» в особі Нестерчука Сергія Миколайовича,щодо дострокового розірвання договору оренди нерозділених (невитребуваних) земельних  часток (паїв) від 31.10.2018 року за №58 та керуючись ст.ст.12, 93,96,141 Земельного кодексу України, ст.ст.31, 32,34  Законом України «Про оренду землі», Законом України №5245- VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної форм власності», керуючись ст.26 Закону   України «Про місцеве самоврядування в Україні» селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

     1.Достроково розірвати договір оренди від 31.10.2018року зареєстрований за №58 нерозділених (невитребуваних) земельних  часток (паїв) загальною площею 14,2500га для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва,яка розташована за межами с.Сильне(ур.Шатово)Луцького району, Волинської області,в зв’язку з оформленням у встановленому порядку права власності на земельну ділянку власниками та спадкоємцями.

     2.Орендодавцю в особі селищного голови Дорошука Анатолія Васильовича з орендарем в особі голови фермерського господарства «Сильне» Нестерчука Сергія  Миколайовича укласти додаткову угоду про дострокове розірвання  договору оренди нерозділених (невитребуваних) земельних  часток (паїв) від 31.10.2018року №58, за взаємною згодою двох сторін та актом приймання-передачі земельної ділянки.

     3.Голові фермерського господарства «Сильне» Нестерчуку  Сергію  Миколайовичу зареєструвати додаткову угоду згідно чинного законодавства.

     4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.)

 

 

Селищний голова                                                                 Анатолій ДОРОШУК

  Третяк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь