A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Профілактичний рейд "Діти вулиці", "Сім'я"

Дата: 06.03.2023 10:05
Кількість переглядів: 116

Фото без описуНа виконання наказу начальника служби у справах дітей та сім’ї Цуманської селищної ради від 01.03.2023 року № 4-ос, 2 березня 2023 року було проведення профілактичний рейд « Діти вулиці» та «Сім’я»  за участі інспекторів сектору  ювенальної превенції Луцького районного управління поліції у Волинській області Іванни Назарук та Каріни Антонюк , який направлений на попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, запобігання правопорушень серед неповнолітніх.

 

Інспекторами Назарук І.Л. та Антонюк К.І. в Цуманському та Холоневичівському ліцеях Цуманської селищної ради з було проведено лекції про поведінку учнів в школі, відповідальність дітей за свої вчинки,

види відповідальності, права та обов’язки учнів, булінг в освітньому середовищі, шкідливий вплив тютюнопаління та алкоголю на організм дитини.

 

Під час рейду перевірено умови проживання 4-х сімей, в яких виховуються 11 дітей, зокрема  3 дитини перебуває на первинному обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштований під опіку.

 Під час відвідування сімей - із батьками проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду та попереджено про відповідальність за неналежне виконання чи ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків відносно дітей, безпека під час користування пічного опалення, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлі.

В ході проведення рейду, із опікунами, згідно норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей, проведено роз’яснювальну бесіду щодо належного виконання опікунських обов’язків, створення сприятливих умов для виховання, навчання, розвитку підопічних, дотримання законних прав та інтересів дітей у процесі виховання, навчання.

 

За результатами рейду складено акти обстеження умов проживання сімей, проінформовано  про недопущення насильства у сім’ї, складено адміністративний протокол за статтею 184 ч.2 КУпАП на одного з батьків відвіданих сімей.

Фото без опису

У подальшому відповідна робота продовжуватиметься.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь