Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про продовження терміну дії договору оренди гр.Денисюку Олександру Васильовичу

Дата: 27.02.2023 14:40
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

                                                  ПРОЄКТ РІШЕННЯ      

 

                                                             смт Цумань                            

 

Про продовження терміну дії договору оренди  гр.Денисюку  Олександру  Васильовичу

 

Відповідно ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Закону України«Про оренду землі», ст.93, 124 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр.  Денисюка  О.В., селищна рада

ВИРІШИЛА :

 

        1.Продовжити договір оренди земельної ділянки шляхом укладення додаткової угоди до основного договору оренди землі із моменту закінчення строку його дії, укладеного між селищною радою та громадянином Денисюком  Олександром  Васильовичем  на земельну ділянку площею  0,1000 га, кадастровий номер 0721881301:01:001:0485 за  рахунок  земель  громадського  призначення, для  обслуговування  приміщення  ФАПу, яка розміщена за адресою, с.Грем’яче, вул.Грушевського,81, Луцького району, Волинської області,  терміном на ____ років з дати укладення додаткової угоди.

2.Внести зміни до вказаного договору оренди, а саме в пункт 9 замінити та викласти в наступній редакції: «Орендна плата вноситься орендарем у грошовій формі та розмірі ______ % від нормативної грошової оцінки».

3.Доручити селищному голові Дорошуку Анатолію Васильовичу укласти від імені ради додаткову угоду про поновлення терміну дії договору оренди землі та внесення змін до нього згідно даного рішення.

4.Зобов’язати громадянина  Денисюка  Олександра  Васильовича  укласти і зареєструвати додаткову угоду до договору оренди землі у встановленому законодавством  порядку.

5.Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

Селищний голова                                                                 Анатолій ДОРОШУК

Демчук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь