A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  двадцять другої  сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 20.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 231

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                    РІШЕННЯ                                             

   від                                            смт Цумань                                     22/ 

Про порядок денний  двадцять другої 

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцять другої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про зміни до  бюджету на 2023 рік.

 (Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

2. Про  передачу комунального майна на праві господарського віддання .

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про затвердження Порядку відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної  громади  частини чистого прибутку ( доходу) комунальних унітарних підприємств.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4.Про внесення змін до Регламенту Цуманської селищної ради.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про утворення старостинських округів Цуманської селищної територіальної громади  та затвердження Положення про старостинські округи.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6. Про внесення змін до Програми подолання дитячої безпритульності на 2021-2023роки .

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової підтримки Комунального підприємства « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради» на 2023 рік.

(Інформує: Граузе О.Е – директор Цуманської лікарні ).

8.Про  затвердження фінансового плану Комунального підприємства

« Цуманська лікарня Цуманської селищної ради»  на 2023 рік ( нова редакція).

 (Інформує: Граузе О.Е – директор Цуманської лікарні ).

 

9.Про затвердження  Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради» за 2022 рік.

 (Інформує: Граузе О.Е – директор Цуманської лікарні ).

10.Про затвердження Звіту про стан виконання місцевої Програми фінансової підтримки КП « Цуманська лікарня» та ефективність реалізації  її  заходів за 2022 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 24.12.2021 року № 12/11

« Про затвердження місцевої Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2022 рік, зі змінами , внесеними протягом року.

  (Інформує: Граузе О.Е – директор Цуманської лікарні ).

11.Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги  Центру надання соціальних послуг Цуманської селищної ради.

(Інформує: Грицай Т.Ю . – директор центру надання  соціальних послуг ).

12.Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства  та благоустрою на території Цуманської селищної ради  на 2023рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

13.Про затвердження програми утримання та розвитку інфраструктури по Цуманській селищній територіальній громаді на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

14.Про внесення змін до програми фінансової підтримки комунального підприємства « Виробниче управління житлово-комунального господарства Цуманської селищної  ради»

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

15.Про затвердження Програми « Сільський автобус» Цуманської ТГ на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

16.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

17.Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів ЗСУ,ТРО ЗСУ  та добровольчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

Інформує: Григор’єва  М.М. – начальник відділу землевпорядкування

комунальної власності та екології

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ройко  Ірині  Олександрівні (смт Цумань, вул.Чехова,4,кв,1; 0,0605 га).

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельник Галині Яківні (смт Цумань, вул.Васильєва,5А ; 0,1172 га).

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Янулю Володимиру Кириловичу  (смт Цумань, вул.Пушкіна,13;0,1349 га).

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Сачко  Тамарі  Іванівні (смт Цумань, вул.Бойка,4; 0,1500га).

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Арендарчук  Галині  Миколаївні  (смт Цумань, вул.Героїв Крут,5; 0,1500 га).

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ніжник  Микола  Олегович (смт Цумань, вул.Лебедина,10А ; 0,1500 га).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Білану  Дмитру  Юрійовичу (смт Цумань, вул.Стрітенська,34а ; 0,1282 га).

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Глаб Лідії Володимирівні (с.Кадище, вул.40-років Перемоги,22 кв.1 ; 0,1004 га).

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Муляр  Наталії  Андріївні (с.Карпилівка, вул.Ветеранів,3 ; 0,2500 га).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Фень  Людмилі  Василівні  та  Олійник  Наталії  Василівні(с.Карпилівка, вул.Кільцева,6; 0,2500 га).

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Ясковцю Василю Євгеновичу  (с.Дубище,вул.Незалежності,50 ; 0,2500 га).

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Мельник Вірі Василівні (с.Дубище, вул.Незалежності,11; 0,2500 га).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Демковській Світлані Яківні ( с.Грем’яче , вул. Грушевського, 30 ; 0,2500 га).

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Рупші Миколі Петровичу (с.Грем’яче, вул.Грушевського,32; 0,2500 га).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Романенко Ніні Потапівні (с.Грем’яче, вул.Набережна,4; 0,2296 га).

16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Чернишену Олександру Анатолійовичу (с.Берестяне, вул.Партизанська,49 ; 0,2500 га).

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Поповичу Івану Адамовичу (с.Холоневичі вул.Садова,25; 0,2500 га).

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Лебедюку Віталію Володимировичу (с.Холоневичі, вул.Садова,35; 2500га).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Снітюку Олександру Віталійовичу (с.Холоневичі, вул. Травнева,24 ; 0,2500 га).

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Ясенчуку Адаму Мартиновичу (с.Знамирівка, вул.Свободи,5 ; 0,2008га).

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   гр. Літвінцову Леоніду Анатолійовичу (с. Липне , вул.1-го Травня,40 ; 0,2500га).

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Кішеньчуку Олексію Віталійовичу  (с. Липне, вул.Незалежності, 2; 0,2500 га).

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Смірнову Сергію Анатолійовичу  (с.Сильне, вул. Шкільна,8; 0,2500 га).

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нестерчуку  Якову  Івановичу  (с.Сильне, вул.Шкільна,13: 0,2500га)

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та  передачу її в оренду гр. Свіргун Ірині Володимирівні (с.Грем’яче , вул. Грушевського, 34 ; 0,1684 га).

26.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистогоселянськогогосподарствав розмірі земельної частки (паю).

27. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства .

28. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування храму в с.Кадище, вул.Молодіжна (площа 0,146 га).

29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Шнит Марії Миколаївні (с. Городище; 0,60 га).

 30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Войтовичу Миколі Анатолійовичу (с.Липне;0,60га).

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр.Андрієвському  Павлу  Віталійовичу (смт Цумань: 0,3836 га).

 32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею її в оренду гр.Матюшко  Миколі  Стаховичу (смт Цумань, вул.Філатова,1;  0,107га).

33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендуТОВ «Волинь Терра Нова» (с. Сильне, вул. Л.Українки, 50 Е;  0,40 га).

 34. Про затвердження  проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  та надання в оренду гр. Дубу Анатолію Володимировичу (смт Цумань, вул. Набережна,19; 0,1319га).

35.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані» (Карпилівка; 0,0499 га).

36. Про розірвання договору оренди землі з РО РГ Церква Християн Віри Євангельської-Пятидесятників (смт Цумань, вул. Грушевського,7Б; 0,05 га).

37. Про розірвання договору оренди землі від 25.05.2017 року з гр.Гордійчуком Віктором Васильовичем (с.Грем'яче; 1,61 га).

38. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій Релігійній громаді Преподобного Амфілохія Почаївського в с.Кадище, вул.Молодіжна (0,146 га).

 39. Про передачу у постійне користування  земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій РО РГ Церква Християн Віри Євангельської-Пятидесятників (смт Цумань, вул.Грушевського; 0,0500 га; 0,0445 га).

40. Про погодження на передачу в суборенду земельної ділянки, яка перебуває в користуванні ТОВ  «Агростидин»  (ТОВ "Волинь Терра Нова, за межами с.Липне; 10,109 га).

  41. Про продовження терміну дії договору оренди землівід 12.09.2012 року з гр.Бондарчук Інною Анатоліївною ( с.Гремяче; 1,5020 га).

 42. Про скасування рішення сесії Цуманської селищної ради   8/138 від 09.07.2021 року " Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв)".

43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) урочище за Дубищами (ФОП Кушнір Наталія Миколаївна, с.Дубище; 21,56 га).

 44. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) урочище Порубка  (ФОП Кушнір Наталія Миколаївна, с.Карпилівка; 20,88 га).

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Потериби  (с.Липне;  23,5323 га).

 46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Кучка (ліва сторона) (с.Липне; 13,8740 га).

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Кизлі (с.Липне; 6,6976 га).

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) урочище Вербиловське (с.Липне;  12,4928 га).

 49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність з метою продажу права  оренди на земельних торгах  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,2500 гав межах  с.Грем’яче.

  50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721887600:03:000:1144 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  в межах  с.Холоневичі та передачу в оренду (1,8600га;  0,0400 га).

  51.Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Цуманської селищної ради Луцького району (с.Дубище, с.Ромашківка, с.Скреготівка, с.Яківці, с.Берестяне, с.Липне, с.Знамирівка, с.Сильне, с.Городище, с.Клубочин).

52.Про скасування  рішення виконавчого комітету Цуманської селищної ради № 127 від 29.11.2022 року «Про надання дозволу на розчищення земельної ділянки сільськогосподарського призначення від само заліснення».

53.Про скасування  рішення виконавчого комітету Цуманської селищної ради № 5 від 20.01.2023 року «Про надання дозволу на розчищення земельної ділянки сільськогосподарського призначення від само заліснення».

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, яка розташована в смт Цумань вул.Грушевського,7 площею 1,0825 га.

55. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,1086 га на земельних торгах у формі аукціону  (с.Гремяче , вул.Паркова).

56.Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,1075 га на земельних торгах у формі аукціону  (смт Цумань, вул.Отинська).

 

Селищний голова                                                 Анатолій ДОРОШУК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь