Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про надання дозволу на виготовлення технічноїдокументації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв)

Дата: 17.02.2023 11:19
Кількість переглядів: 57

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

           

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв)

 

        Відповідно до статей 12, 22, 186 Земельного кодексу України, статті 5, 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статей 19, 55 Закону України «Про землеустрій», статті 4 Закону України «Про оренду землі», статті 1285 Цивільного Кодексу України, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Надати дозвіл ФОП Кушнір Наталії Миколаївні розробити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) орієнтовною площею 20,88 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходяться за межами населеного  пункту  с.Карпилівка Цуманської селищної ради з метою подальшої передачі їх у користування на умовах оренди.

         2. Технічну документацію представити до сесії селищної ради для їїрозгляду та затвердження згідно вимогчинного законодавства.

        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

Селищний голова                                                                  Анатолій ДОРОШУК

Третяк              

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь