A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  двадцятої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 13.12.2022 15:51
Кількість переглядів: 134

                                                            Фото без опису                                                                                     

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                 ПРОЄКТ  РІШЕННЯ                                             

   від                  2022                    смт Цумань                                     20/

Про порядок денний  двадцятої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні двадцятої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про затвердження бюджету на 2023 рік.

 (Інформує: Привиденець І.М. – начальний фінансового відділу ).

 2. Про затвердження Програми соціального захисту населення Цуманської територіальної громади на 2023 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про затвердження Програми  фінансової підтримки  комунального підприємства « Виробниче управління житлово-комунального господарства Цуманської  селищної ради» .

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4.Про затвердження Програми  розвитку  управління житлово-комунального господарства  та благоустрою на території Цуманської  селищної ради» на 2023 рік.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт на 2023 рік.

  (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6.Про затвердження  фінансового плану Комунального  підприємства

 « Цуманська   лікарня Цуманської селищної ради» на 2022 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

7. Про затвердження  фінансового плану Комунального  підприємства

 « Цуманська   лікарня Цуманської селищної ради» на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 

8. Про затвердження місцевої Програми фінансової підтримки Комунального    підприємства « Цуманська   лікарня Цуманської селищної ради» на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 9.Про надання дозволу на списання основних засобів Комунального підприємства « Цуманська лікарня Цуманської селищної ради» у 2023 році

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

10. Про затвердження штатного розпису Будинку дитячої та юнацької творчості Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 11. Про затвердження штатного розпису дитячої музичної школи   Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 12. Про затвердження штатних  розписів закладів освіти  ліцеїв,гімназії та початкових шкіл  Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

13. Про затвердження штатних  розписів  закладів дошкільної освіти   Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

14. Про затвердження штатного  розпису комунальної установи « Центру надання соціальних послуг»    Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

15. Про затвердження штатного  розпису   місцевої пожежної охорони        Цуманської  селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

16. Про затвердження структури та штатного розпису апарату   Цуманської  селищної ради  та її виконавчих органів на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

17.Про затвердження штатного розпису комунального закладу « Центр культури ,дозвілля та спорту» на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

18.Про затвердження штатного розпису комунального закладу «Лопатенський історико-природничий музейний комплекс» Луцького району Волинської області на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

19.Про оплату праці керівного складу Цуманської селищної ради на 2023 рік.

(Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 20. Про затвердження Програми прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Цуманській територіальній громаді на 2023-2024 роки.

 (Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 

                                   ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

Інформує: Григор’єва  М.М. – начальник відділу землевпорядкування

комунальної власності та екології).

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Поліщук Тамарі Савівні (смт Цумань, вул. Б.Хмельницького, 38; 0,1500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Веремію Сергію Павловичу (смт Цумань, вул. Хліборобська, 28; 0,1284 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Крук Вікторії Володимирівні (смт Цумань, вул. Путилівська, 11; 0,1197 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Яковину Анатолію Миколайовичу (с. Кадище, вул. Рудочка, 23; 0,2500 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Громику Валерію Степановичу (с.Холоневичі, вул. Травнева, 42; 0,1500 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Громику Анатолію Хомичу (с. Липне, вул. Гагаріна, 21; 0,2500 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гусаку Анатолію Миколайовичу (с. Липне, вул. Ветеранів, 38; 0,2500 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гусаку Миколі Федоровичу (с. Липне, вул. Ветеранів, 42; 0,2500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Демчуку Олександру Івановичу (с. Липне, вул. Шевченка, 35; 0,2500 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Переходьку Миколі Адамовичу (с. Липне, вул. 40-річчя Перемоги, 23; 0,2500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Переходьку Олександру Вікторовичу (с. Липне, вул. Шкільна, 30; 0,1753 га).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Переходько Раїсі Денисівні (с.Липне; 0,0183 га).
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ТОВ «Волинь Терра Нова» (с. Липне, вул. Садова, 11 Д, площа 0,70 га).
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ТОВ «Волинь Терра Нова» (с. Липне, вул. Ветеранів, 10 Б; площа 3,0 га).
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ТОВ «Волинь Терра Нова» (с. Липне, вул. Ветеранів, 10 А, площа 0,40 га).
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки призначеної для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону, яка розташована в с. Грем’яче (ор. площа 0,25 га, господарський двір).
  18. Про припинення договору оренди  від 16.10.2017 року (ПАФ «Вісла»; 80,83 га) .
  19. Про припинення договору оренди від 25.06.2021 р.з ТОВ «Буське сорто-насінницьке підприємство» (за межами с. Липне, 10,1641 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок за межами населеного пункту СГВК ім.. Шевченка (с.Липне; площа14,6794 га).
  21. Про затвердження Програми забезпечення розробки (оновлення) містобудівної документації на території Цуманської селищної ради на 2023 рік.
  22. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Цуманської селищної ради на 2023 рік.
  23. Про перейменування вулиць, провулків на території Цуманської селищної територіальної громади.

 

24.Різне.

 

 

Селищний голова                                                   Анатолій ДОРОШУК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь