A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних елементів комунального майна на території  Цуманської селищної територіальної громади

Дата: 22.11.2022 16:49
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

«___»___________                    смт Цумань                                         №--

 

 

Про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних

елементів комунального майна на території  Цуманської селищної територіальної громади

 

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», у зв’язку з триваючою військовою агресією російської федерації проти України, з метою зміцнення енергетичної безпеки країни, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити з 17:00 до кінця комендантської години на території Цуманської селищної територіальної громади використання освітлювальних елементів підсвітки комунального майна - підсвітки фасадів та пам'ятників, вивісок, інформаційних табло, вказівників, “нічників”, гірлянд тощо, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії.

2. Обмежити під час комендантської години на території громади використання вуличного освітлення до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії.

3. Рекомендувати представникам бізнесу та суб’єктам господарювання усіх форм власності, які здійснюють підприємницьку діяльність на території громади , під час роботи скоротити споживання електроенергії у пікові години, з 17:00 до 22:00 год., а в неробочі години та під час комендантської години повністю вимикати освітлювальні елементи приватного майна вивіски, інформаційні табло, вітрини, офісне та складське освітлення, вказівники, гірлянди тощо, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії.

4. Рекомендувати правоохоронним органам до припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії у разі виявлення на території громади фактів роботи освітлювальних елементів комунального майна - вивісок, інформаційних табло, вказівників, “нічників”, гірлянд тощо, у пікові години споживання електроенергії, з 17:00 до 22:00 год., та під час дії комендантської години, - здійснити необхідні дії з метою реалізації цього рішення, а також дії, передбачені чинним законодавством.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

 

 

Селищний голова                                                        Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь