Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про внесення змін до рішення Цуманської селищної ради № 31-1/4 від 14.07.2020  року «Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату Цуманської  селищної ради»

Дата: 13.11.2020 15:30
Кількість переглядів: 444

?? ПРОЄКТ

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

             2020 року №              

            смт.Цумань          

 

Про внесення змін до рішення Цуманської селищної ради № 31-1/4 від 14.07.2020  року «Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату Цуманської  селищної ради»

 

Керуючись частиною 1 статті 11, підпунктом 5 пункту 1  статті 26, частиною 1 статті 54, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України № 263 від 09.03.2006 року «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами,

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Цуманської селищної ради № 31-1/4 від 14.07.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», а саме:

1.1. Вивести з ______ 2020 року із структури виконавчих органів Цуманської селищної ради посаду в.о. старости в кількості - 4 штатних одиниці.

1.2.   Ввести з _____.2020 року до структури виконавчих органів Цуманської  селищної ради посаду старости в кількості 7 штатних одиниць:

- староста с. Берестяне – 1 штатна одиниця;

- староста с. Липне – 1 штатна одиниця;

- староста с. Холоневичі, с. Знамирівка – 1 штатна одиниця

- староста с. Сильне, с. Городище, с. Клубочин – 1 штатна одиниця

- староста с. Гремяче, с. Скреготівка, с. Яківці – 1 штатна одиниця;

- староста с. Дубище, с. Башлики, с Ромашківка – 1 штатна одиниця;

- староста с. Карпилівка – 1 штатна одиниця.

1.3. Затвердити структуру виконавчих органів Цуманської селищної ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції (додаток 1).

2.  Спеціалісту 1 категорії з економічних питань Цуманської  селищної ради забезпечити внесення відповідних змін у штатний розпис (додаток 2).

3. Рішення набирає чинності з ________2020 року.

4. ?Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

           Селищний голова                                           Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь