Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про організацію інклюзивного навчання в ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне та ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі

Дата: 31.07.2020 11:43
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

 ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

  серпня 2020 року №

            смт Цумань

 

Про організацію інклюзивного

навчання в ЗЗСО І-ІІІ ступенів

с. Берестяне та ЗЗСО І-ІІІ ступенів

с. Холоневичі

 

Відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 19, 20, 25 Закону України «Про освіту», постанови Кабінету міністрів України від 15.08.2011 № 872 «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах» із змінами внесеними згідно постанови КМУ від 09.08.2017  № 588, з метою забезпечення основного права дитини з особливими освітніми потребами на освіту за місцем проживання, її соціалізацію та інтеграцію в суспільство, селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. З 01.09.2020 року організувати інклюзивну форму навчання з особливими освітніми потребами для учня 6-го класу Яковлюка Степана Степановича ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне.
  2. З 01.09.2020 року організувати інклюзивну форму навчання з особливими освітніми потребами для учня 6-го класу Панасюка Івана Володимировича учня 6-го класу ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі.
  3. Ввести в штатний розпис ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне 1 ставку асистента вчителя для роботи з учнем з особливими освітніми потребами відповідно до Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 р. № 1205, зі змінами, чинними від 27.03.2018 року.
  4. Ввести в штатний розпис ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі 1 ставку асистента вчителя для роботи з учнем з особливими освітніми потребами відповідно до Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 р. № 1205, зі змінами, чинними від 27.03.2018 року.
  5. Директору ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне Слісарчук Ю.П. та директору ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі Лебедюку В.В.:
    1. Взяти під особистий контроль організацію, розробку індивідуальної програми розвитку та проведення корекційно-розвиткових занять з учнем, який навчатиметься на інклюзивній формі навчання.
    2. Створити умови для навчання учня з особливими освітніми потребами. 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування розвитку підприємництва, управління комунальною власністю, постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, духовності, охорони здоров’я, материнства, у справах сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення, начальника фінансового відділу І.М. Привиденець, начальника відділу освіти, молоді та спорту Цуманської селищної ради М.В. Гламазду.

 

 

Селищний голова                                                                Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь