Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

«Вбережіть батьків від COVID-19»

Дата: 02.07.2020 15:37
Кількість переглядів: 213

Фото без опису«Вбережіть батьків від COVID-19»

 Епідемічна ситуація з COVID-19 в Україні та області зокрема,   вкрай напружена та небезпечна. Уже другий тиждень поспіль   зростає кількість нових випадків COVID-19. При цьому   збільшилася кількість захворілих на пневмонію та осіб, котрі   потребують госпіталізації. За статистикою, у найбільшій зоні ризику ураження коронавірусом перебувають люди старшого віку. Знижений імунітет та хронічні хвороби роблять їх особливо вразливими.

Від початку пандемії станом на 25 червня у Волинській області лабораторно підтверджено 2024  випадків інфікування коронавірусом. Аналіз підтверджених випадків за віковою групою показує, що майже 50% захворілих це особи віком 50 років та старші. За цей період в області померло 57 осіб, з їх числа 47 осіб (майже 84%) саме з цієї вікової категорії. Майже усі померлі хворіли перед тим, як заразились коронавірусом: близько 55% мали хворобу серця, в тому числі гіпертонію, 12% цукровий діабет, 7% онкологічні захворювання, 1-5% становили хронічні захворювання нирок, органів дихання та інші.

Це не просто статистика, за кожною цифрою – життя людини. Життя та здоров’я наших батьків і матерів, дідусів і бабусь, тому, саме зараз, вони потребують посиленої уваги та підтримки.

В Україні та області, зокрема, триває комунікаційна кампанія «Вбережіть батьків від COVID-19».

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації просить долучитися до цієї кампанії і рекомендує переглянути організаційні плани заходів з метою недопущення поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, до стабілізації епідемічної ситуації  та підтримати, в установленому порядку, необхідною допомогою людей похилого віку, яких обслуговує установа/ заклад соціального захисту населення та своїх рідних, близьких та знайомих.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь