Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Цуманська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”.

Дата: 12.06.2020 14:31
Кількість переглядів: 1187

Цуманська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”.

У травні цього року Цуманська селищна рада подала заявку на участь у благодійному проєкті "Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19", який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд "Карітас України" за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe 

Громада отримала від фонду благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та предметів першої необхідності для роботи працівників галузі охорони здоров’я, а саме: костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.  Отримана допомога буде передана в заклади охорони здоров'я об'єднаної територіальної  громади.

Щиро дякуємо небайдужим благодійникам фонду "Карітас України" за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь